N-am crezut niciodată că voi avea riduri şi coşuri în acelaşi timp (I)

Am auzit fraza de mai sus când aveam mai puțin de 20 de ani şi m-a intrigat. Cum adică să faci coşuri şi să apară riduri în aceeaşi perioadă de timp? Apoi a rămas doar un gând pentru că pe vremea aceea, nu aveam nici coşuri, nici riduri. Tenul meu arăta bine, chiar dacă eu îl sufocam cu machiaj şi fond de ten (aveam sub 20 de ani şi mi se părea normal să fac asta).

Am continuat aşa multă vreme, tenul meu continua să arate bine, chiar dacă făceam unele lucruri care nu erau prea utile: foloseam produse pentru ten fără să mă gândesc la ce mă ajută sau dacă sunt potrivite pentru mine.

A urmat perioada în care tenul meu n-a mai arătat aşa bine. Nu avusesem acnee la 15 ani, dar am început să fac pe la 25. Primul impuls a fost să folosesc multe produse, unul peste altul, să cumpăr multe creme, loțiuni, fonduri de ten în speranța că asta va rezolva problema.

N-a mers, aveam multe produse din diferite game şi firme, iar eu le foloseam haotic. Coşurile se încăpățânau să revină, iar eu eram şi mai înverşunată să găsesc produsul ăla minune care să mă scape de toate problemele de piele peste noapte.

Continuarea aici

Foto: unsplash.com

2 gânduri despre „N-am crezut niciodată că voi avea riduri şi coşuri în acelaşi timp (I)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s