N-am crezut niciodată că voi avea riduri şi coşuri în acelaşi timp (IV)

A urmat ceva wow! Am descoperit gama de produse pe bază de aloe vera, care oferea superalimente şi produse pentru îngrijirea pielii. Am citit despre produse, am discutat cu persoane care le foloseau, apoi am introdus în rutina de îngrijire câte un produs. Aici totul a venit „la pachet” cu training şi am aflat că:

1. Pielea e cel mai mare organ al corpului (n-am crezut asta la început şi am verificat pe google), iar dacă ceva nu e în regulă în organism se va vedea pe piele. Să vrei doar o piele frumoasă fără să ai grijă de sănătatea corpului tău e ca şi cum ți-ai dori să fie curat în sufragerie, dar nu faci ordine acolo.

2. Pielea are nevoie de hidratare din interior (apă, ceai, fructe, legume) şi din exterior (produse de îngrijire). La fel ca restul corpului are nevoie de vitamine, minerale, antioxidanți şi nutrienți. Sunt multe variante de a aduce aceste elemente nutritive în corp şi cel mai bine e să fie din surse naturale. Ce înseamnă asta? Că suplimentele pot fi naturale sau de sinteză. Corpul nostru le asimilează mai bine pe cele naturale şi dacă apare un surplus, îl elimină în mod natural, prin urină.

3. Felul în care arată pielea e influențat de: stres, poluare, ceea ce mâncăm şi de razele UV. Nu putem controla (în mod direct) poluarea, dar avem posibilitatea să influențăm dieta noastră, gradul de stres şi ne putem proteja de razele UVA şi UVB.

Din cauza radicalilor liberi, pielea e mai uscată şi produce mai puțin colagen şi elastină.

Unele vitamine şi minerale ne ajută corpul

Legat de îngrijirea pielii, am trecut treptat la gama pe bază de aloe vera. La ce ajută acest ingredient? Stimulează în mod natural pielea să producă acid hialuronic şi colagen (care încetinesc după 25 de ani), ajută la regenerarea pielii şi calmează pielea iritată.

Am găsit o gamă potrivită pentru tenul mixt care hidratează obrajii şi în acelaşi timp ține sub control zona T, unde se produce mai mult sebum. Gama include gel de spălare a tenului, cremă, gel şi mască.

Mi-a plăcut mult că se potriveşte pentru tenul mixt în orice anotimp (de obicei pielea mea e mai uscată iarna şi mai grasă vara, deci era nevoie să schimb cremele).

Gama Sonya de îngrijire a pielii se găseşte aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s