About

Despre mine

Sunt Magda, am 2 copii, sunt casatorita si de profesie sunt traducator. In ultimii 10 ani am lucrat in companii multinationale in relatii clienti si resurse umane.

Viata mea s-a schimbat foarte mult cand am devenit mama, imi aduc aminte ca a fost o perioada eram mereu obosita pentru ca cel mic se trezea des noaptea si de multe ori abia asteaptam sa adoarma ca sa ma pot odihni (sau sa ma bucur de liniste🤫).

Pe langa asta, eram frustrata pentru ca nu aveam cand sa fac ceva pentru mine, mi se parea ca baiatul ma solicita toata ziua.

Apoi, simteam ca nu imi ajunge timpul deloc. De cand ma trezeam dimineata si pana seara aveam multe de facut, abia reuseam sa ma ocup de copil si sa rezolv lucrurile urgente. Seara eram stresata si obosita, nu mai aveam energie sa petrec timp impreuna cu copilul sau sa ne jucam.

Apoi am gasit o comunitate de oameni deschisi, care cauta solutii si sunt preocupati de sanatate.

Daca inainte eram obosita, de cand am descoperit oportunitatea si produsele Forever, am energie pt 2 copii.

Daca inainte eram frustrata pentru ca stateam toata ziua cu cel mic, acum invat sa prioritizez lucrurile ca sa am timp si pentru mine.

Am invatat ca un adult obosit si frustrat nu poate fi un parinte empatic sau iubitor, deci e nevoie sa am grija de mine.

In plus, fac parte dintr-o comunitate unde am ocazia sa imi folosesc neuronii si vorbesc cu alti oameni despre subiecte care imi plac.

Daca inainte nu-mi ajungea timpul si abia asteptam week-end-ul, acum invat sa ma organizez mai bine, astfel incat sa ma ocup de copii, dar sa fac si lucruri care imi plac.